Det är viktigt att du betalar hyran i tid. Hyran ska betalas i förskott, senast den sista vardagen i månaden innan. Det innebär t.ex. att hyran för april ska vara betald senast den sista mars. Du får tre hyresavier av oss i god tid och hyran måste betalas i tid annars riskerar du att förlora hyreskontraktet. Om du av någon anledning blir efter med hyran är det viktigt att du omgående kontaktar oss.
OCR-nummer krävs vid betalning av hyran, saknar du ditt OCR-nummer hittar du det via mina sidor.

AUTOGIRO
Autogiro innebär att pengarna för hyran automatiskt överförs från ditt bankkonto till oss samma dag som hyran förfaller. Om du bestämmer dig för att betala hyran via autogiro, gäller ditt medgivande tills du väljer att säga upp medgivandet eller tills du flyttar (säger upp din lägenhet). Återkalla ett medgivande görs genom ett skriftligt meddelande till Bofast eller till din bank.
Inflyttningshyran kan dock inte betalas via autogiro.
Autogiroblankett

E-FAKTURA
Du anmäler dig till e-fakturatjänsten via din internetbank. Hur du anmäler dig varierar beroende på vilken internetbank du har. Vi ber dig därför kontakta din bank om nedan instruktioner inte fungerar för dig. I de flesta fall kommer en informationsruta att visas när du lagt in din hyra till Bofasts bankgiro om att du kan anmäla dig för e-faktura. Följ länken och dom instruktioner som anges. Det går bra att söka upp oss som e-fakturamottagare i internetbanken. 

Det är alltid ditt ansvar att kontrollera att hyran är betald i tid oavsett vilket betalningssätt du använder!